Διεύθυνση Παραγωγής – Διοργάνωση Συνεδρίων – Εκδηλώσεων

Η Victorious Network παρέχει το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών από την δημιουργία εως την άψογη εκτέλεση διοργανώσεων. Μια διευρυμένη σειρά παροχών υψηλής ποιότητας μέσω εξειδικευμένων συνεργατών με μεγάλη εμεπιρία στην διοργάνωση event.

Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής αναλαμβάνουμε την εύρεση, εποπτία , στήσιμο και επίβλεψη καλλιτεχνών, προσωπικού, παρουσιαστών, κάλυψη βίντεο – φωτογραφίας, κάλυψη media, δημιουργία menu- f&b, εταιρικά δώρα, τυπογραφικά, διαφήμιση, branding, γραφικά, γραφιστική και digital παρουσίαση μέσω σπουδαίων συνεργαζόμενων εταιριών που είναι συμβεβλημένες μαζί μας. Δημιουργία περιεχομένου, μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες , διεύθυνση παραγωγής , σχεδιασμός, συμβουλευτική , κατεύθυνση ,εκπαίδευση ,θεσμοθέτηση και πνευματική κατοχύρωση γίνεται αποκλειστικά από την Victorious.

Μετά από πολυετή εμπειρία σε Πανελλήνιας και Διεθνής εμβέλειας διοργανώσεις της CEO Ανδριανής Μανέττας και των συνεργατών της , η Victorious Network έγινε αυτόνομη εταιρεία διοργάνωσης και παραγωγός δικών της θεματικών projects τα οποία χαρακτηρίατηκαν για την ποιότητα παροχών, το ιδαιέτερο στυλ και την επιτυχία τους.

Μερικές αναφορές είναι Poseidonia, blue growth, European Maritime Day, Ημέρες Θάλλασας, Beauty world, Digital expo, color day festival, retro festival Τεχνοπολις κ.α

Ο διετές θεσμός των Victorious Awards που αφορά τις βραβεύσεις συνεργαζόμενων επιχειρηματιών που ανήκουν στο δίκτυο μας, στηρίζοντας πάντα και προωθόντας κάθε φορά κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό είναι ένα από τα σταθερά μας project.

Ιδιωτική πρωτοβουλία και παραγωγή μας είναι επίσης το the greek festival , το πρώτο και μοναδικό 3ήμερο event προώθησης των Δωδεκανήσσων με έδρα την Ρόδο.

23905303_1219940068150685_5037609086896697597_n
el