υ

Founders Of The Company

Η δημιουργός και CEO της Victorious Network Ανδριανή Μανέττα ήταν και παραμένει ανήσυχο πνεύμα από νεαρή ηλικία.

Ως γλωσσολόγος – επικοινωνιολόγος και marketing expert έχει πολυετή προϋπηρεσία σε σπουδαίους φορείς και εταιρείες ενώ έχει προσυπογράψει σημαντικά project υπό την διεύθυνσή της.

Οραματίστηκε την δημιουργία μίας ομάδας επιτυχημένων επαγγελματιών με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους από κάθε γωνία του πλανήτη να γίνουν νικητές ζωής.

Ανεξάρτητους και ελεύθερους ανθρώπους που με την καθοδήγηση της ομάδας και του εκπαιδευτικού συστήματος να καταφέρουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα με πίστη, προσπάθεια και συνεργασία.

Με πιστοποιήσεις στις ειδικότητες διοίκησης επιχειρήσεων, συμβουλευτικής και ηγεσίας, ψυχολογίας – εγκληματολογίας, δημοσιογραφίας, νοηματικής γλώσσας και κώδικα Μπράιγ, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλεία από τα 18 της έτη ,έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο δραστήριες και καταξιωμένες επαγγελματίες του χώρου της.

Με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και την θέληση της να προωθεί και να βοηθά στην ανάπτυξη πρωτοπόρων project ή ιδεών αλλά και να γίνεται η ίδια δημιουργός παραγωγών που παραμένουν στην διάρκεια του χρόνου, η CEO της Victorious έχει γίνει ένα από τα πλέον πιο αγαπητά πρόσωπα της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Company Overview

2016

Ξεκινώντας με την αντιπροσωπεία της dream trips του μεγαλύτερου vip travel club παγκοσμίως, η Victorious team βοήθησε εκατοντάδες μέλη της να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες, αξέχαστες αναμνήσεις και εικόνες, εκπληκτικές διακοπές, δημιουργικές εξορμήσεις με υπέροχους φίλους, προσωπική ανάπτυξη και οικονομική εξέλιξη.

2017

Από το 2017 λόγω της ταχύτητας ανάπτυξης του ανθρωποκεντρικού αυτού δικτύου η Victorious ξεκίνησε τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση του Β2Β events με στόχο την σύσταση επαγγελματιών μεταξύ τους παραδίδοντας κάθε φορά και μία διαφορετική συνολική εμπειρία στους καλεσμένους επισκέπτες.

2018

Η εταιρεία είναι και επισήμως συνεργάτης μεγάλου βεληνεκούς διοργανώσεων Πανελλήνιας και Διεθνής εμβέλειας. Υποστηρίκτρια και συν διοργανώτρια θεσμών και διεξαγωγών που είναι αξιοσημείωτες και έχουν χιλιάδες επισκέπτες και υπεύθυνη παραγωγής exclusive εταιρικών event.

2019

Από το 2019 μετά την συνεχόμενη επιτυχία των παραγωγών της εταιρείας μας, η Victorious θέσπισε τον θεσμό των Victorious awards ως ένδειξη επιβράβευσης αναγνώρισης και προβολής των συνεργατών της. Επιχειρηματιών και επενδυτών που πλέον ανήκουν στο σταθερό πελατολόγιο της εταιρείας μας ή έχουν συμβληθεί μαζί μας. Έχοντας αναπτύξει προσωπικές σχέσεις και με την αξιοπιστία που δημιουργήσαμε στους CEO των εταιρειών θεσπίσαμε τις βραβεύσεις για τις οποίες είμαστε περήφανοι , αφού από την πρώτη κιόλας υλοποίηση τους αγαπήθηκαν πολύ και υποστηρίχθηκαν από εξέχουσες προσωπικότητες.

2020

Το 2020 η εταιρεία μας επεκτάθηκε και σε άλλες υπηρεσίες πέραν των ταξιδιωτικών υπηρεσιών και της παραγωγής εταιρικών εκδηλώσεων καθότι το δίκτυο των πελατών μας είχε αρκετές ακόμα ανάγκες πέραν του τουριστικού κλάδου συνεχίζοντας ως αυτόνομη και ανεξάρτητη πλέον επιχείρηση.

 

Επομένως ξεκινήσαμε με την παροχή συμβούλων στρατηγικής διαχείρισης που απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία ανεξαρτήτως υπόβαθρου αναλόγως τις ανάγκες του επαγγέλματος / επιχείρησης.

 

Συνεχίσαμε με την παροχή συμβούλων ανάπτυξης και πωλήσεων καθώς και με την υποστήριξη επιχειρήσεων για την ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα με τη συνεργασία καταξιωμένων επαγγελματιών και την σταθερή υποστήριξη πολύ γνωστών εταιρειών.

 

Τέλος προσθέσαμε την δημιουργία ιστοσελίδων και εξειδικευμένων εταιρικών προγραμμάτων και εφαρμογών δικτύωσης, παροχής εταιρικών σεμιναρίων, κατόπιν αιτημάτων του υπάρχοντος και διαρκώς αυξανόμενου πελατολογίου μας

2021

Η Victorious Network επεκτείνεται στο Λονδίνο και την Ρόδο και γίνεται δημιουργός και παραγωγός του πρώτου Ελληνικού Φεστιβάλ προώθησης των Δωδεκανήσσων. Παράλληλα με τη διαδικασία σχεδιασμού των επόμενων project της ασχολείται με την προσβαση και πνευματική κατοχύρωση data και τις στρατηγικές συνεργασίες της. Διευρύνεται σε Παγκόσμια κλίμακα κάνοντας συμφωνίες συνεργασιών με συμβεβλημένες πολυεθνικές εταιρείες και προωθεί project και υπηρεσίες unique παροχών.

el